logo NAC

The World’s Leading Trade Fair for the Automotive Industry
Visit us: Hall 3.1, Stand C91

 

De Programma's van NAC

Met een ruim assortiment van meer dan 4500 referenties biedt New Automotive Components bvba een volledig programma startmotors en alternators aan voor zowel personenwagens als commerciële en industriële wagens en dit zowel in een ruil als nieuw programma. Tevens is er de mogelijkheid om via een hersteldienst specifieke toepassingen op korte termijn te laten reviseren.

Het automotive AC programma bevat zowel onderdelen voor herstellingen aan compressoren als toebehoren voor herstel en onderhoud van het airconditioning systeem op de wagen. Als exclusieve distributeur van Santech producten is het aangeboden assortiment het meest volledige op de markt en wordt ondersteund door overzichtelijke catalogi.

 

Nieuw Programma

nieuwe dynamo’s

Het gamma NAC dynamo’s bevat meer dan 200 referenties die gekenmerkt zijn door het feit dat ze 100% inwisselbaar zijn met de originele toepassingen zowel wat betreft de gehele dynamo als de wisselstukken.

>> Meer over het Nieuw programma

Ruil Programma

ruil starters en dynamo's

We beschikken over een uitgebreide voorraad ruilstarters en dynamo’s welke zowel personenwagens, vrachtwagens als industriële toepassingen afdekken.

>> Meer over het Ruil programma

Airco Programma

airconditioning parts

Onder het merk Santech Europe verdeelt NAC het meest uitgebreide assortiment beschikbaar op de markt van zowel onderdelen voor automotive airconditioning compressors als van toebehoren voor automotive airconditioning systemen.

>> Meer over het Airco programma

 

Bekijk ons ruim assortiment van startmotors en alternators en
ons gamma van aircondiotioning onderdelen in onze cataloog.