LEEG !

OVER ONS

NEW AUTOMOTIVE COMPONENTS (NAC) opgericht in 2005 heeft zich toegelegd op de distributie van hoog kwaliteitsonderdelen naar de automotive aftermarket toe. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de verdeling van voornamelijk startmotoren, alternators en onderdelen en toebehoren voor automotive airconditioning systemen.

Startend met de verdeling van een lijn nieuwe alternators werd vrij snel de behoefte van de markt herkend en werd midden 2006 het gamma uitgebreid met een volledig programma revisie starmotoren en alternators en dit zowel voor personenwagens als voor commerciële en industriële toepassingen.

Eind 2006 werd aan NAC de distributie van een gamma toebehoren voor airconditioning systemen van het merk Santech toegekend. Opererend onder de naam Santech Europe functioneert NAC als het Europese verdeelcentrum en magazijn voor dit assortiment producten dat zowel onderdelen voor A/C compressoren als speciale gereedschappen, chemicaliën, oliën ….omvat.

Dankzij een jarenlange ervaring opgedaan bij toonaangevende Europese revisie bedrijven kan het NAC-team quasi onmiddellijk inspelen op alle vragen en/of behoeftes die zich vanuit de markt aanbieden. De aangeboden service laat zich het best omschrijven door volgende trefwoorden KWALITEIT, FLEXIBILITEIT en LOYALITEIT.

2005
OPRICHTING NAC
2006
TOEVOEGING VAN EEN VOLLEDIG GAMMA REVISIE STARTMOTOREN EN ALTERNATORS
OPRICHTING SANTECH EUROPE
EERSTE DEELNAME AUTOMECHANICA FRANKFURT
2008
VERHUIS NAAR HUIDIGE MAGAZIJNEN TE HEIST OP DEN BERG
2011
WWW.NACAUTOMOTIVE.BE ON-LINE
2014
Toevoeging gamma starters en alternators voor Lawn and Garden
2015
Toevoeging gamma revisie EGR valves
2016
Update website + start webshop
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring op deze site gemakkelijker te maken
OK